3 tips voor het organiseren van uw bedrijfsfeest

Uw personeel waarderen

3 tips voor een geslaagd personeelsfeest

 1. Stuur ruim op tijd een Save the date voor het personeelsfeest

  Zorg ervoor dat uw personeel of medewerkers ruim van te voren weten wanneer het personeelsfeest zal gaan plaatsvinden. Kondig het ludiek, feestelijk of creatief aan in plaats van een mailtje met de datum. U kunt hiervoor uiteraard ook gebruik maken van een acteur. Deze acteur kan bijvoorbeeld op ludieke wijze het personeelsfeest aankondigen.

 2. Zorg dat het feest voor iedereen leuk is.

  Zoveel mensen zoveel wensen. Binnen een organisatie of bedrijf werken heel uiteenlopende mensen. Zorg voor een gevarieerd programma, waarbij iedereen het feest kan waarderen. Lekker eten, muziek en bijvoorbeeld een activiteit, zorgt voor een enorme afwisseling.

 3. Niet teveel programma

  Het allerbelangrijkste is dat de gasten zich gewaardeerd voelen en dat ze nergens toe verplicht worden. Dat geeft de meest veilige en ontspannen sfeer. Bedenk ook goed wilt u dat het personeel wel of geen partner mee neemt? Met of zonder partner geeft een andere dynamiek aan het feest. Een acteur kan hierin zorgen voor de juiste extra dimensie. Door bijvoorbeeld op een ludieke wijze het ijs wat te breken.

  U kunt afhankelijk van uw budget en bedrijfsgrootte bekijken of u alles zelf wilt organiseren, het intern wilt uitbesteden aan een bepaalde afdeling. U kunt echter ook gebruik maken van de de organisatie talenten binnen uw eigen bedrijf. Wellicht heeft u al een locatie op het oog, deze feestlocaties kunnen met hun expertise ook vaak goed meedenken. Tot slot kunt u natuurlijk ook gebruik maken van een gespecialiseerd evenementen bureau. Topacteurs werkt samen met zowel evenementenbureaus, locaties als bedrijven en organisaties die het personeelsfeest zelf organiseren. Wij maken geen onderscheid en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende brainstorm.

Maak direct uw afspraak>>

Leave a Reply