Gastvrij en ludiek ontvangst

een lekkere binnenkomer

Gastvrij ontvangst 

Het typetje Butler is zeer vriendelijk, open en ontwapenend en daardoor een leuke ontvangstact. Hij weet namelijk als geen ander uw gasten te verwelkomen op uw bedrijfsfeest of evenement. U gasten komen binnen met een glimlach.   

Maatwerk is de standaard

Daardoor kunnen we goed aansluiten bij uw bedrijfscultuur, thema en wensen.

De toon is gezet

Gastvrouw Simone zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zij kan namelijk op strenge en hilarische wijze uw gasten verwelkomen. U kunt vooraf input geven zodat de acteurs met een echte gastenlijst kunnen werken.   

Verlaag de drempel met een ontvangstact!

U gasten voelen zich gezien en komen bovendien met een lach binnen. De typetjes zijn toegankelijk, ontwapenend en daardoor altijd 'veilig'.  Anders gezegd, de toon voor de rest van het feest is  gezet.

Ludiek ontvangst

We kunnen samen met u elk typetje tot leven brengen. Bijvoorbeeld een ontvangstact door een beveiliger. Hij zal de gasten door middel van een screening checken of zij wel thuishoren op het feest. Bovendien kunnen er vreemde voorwerpen bij uw gasten worden aangetroffen

BetaalbaarEen acteur inhuren is een relatief kleine investering, maar met een groot effect!

ProfessioneelWe werken daarom uitsluitend met professionele acteurs en actrices. 

Acteurs in heel NederlandWe hebben een netwerk van acteurs in heel Nederland. Er is daarmee altijd een acteur bij u in de buurt. 

MaatwerkWe zoeken namelijk altijd samen met u naar het gewenste resultaat.

3 tips voor een warm welkom van uw gasten

  1. Zorg dat de locatie makkelijk te vinden is. Elke locatie is uniek. Zorg voor een heldere bewegwijzering aangenomen dat uw gasten met de auto komen. En laat daarnaast uw gasten door een ontwapenend typetje hartelijk welkom heten. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Gasten zijn vaak wat onzeker wanneer zij op een nieuwe plek arriveren. Soms zijn er meerdere feestzalen en er is niets vervelender wanneer de gasten verkeerd lopen, of lopen te dwalen. Samengevat: denk na over welke beleving u aan uw gasten wilt geven bij de entree. 

  2. Zorg voor aankleding buitenHet moet direct duidelijk zijn dat het leuk gaat worden. Zorg buiten voor een leuke aankleding. Met kaarsen, ballonnen, rode loper etc met de bedoeling uw gasten hartelijk te verwelkomen. Waardoor de toon meteen is gezet. Een acteur kan hier in het bijzonder een belangrijke rol vervullen.  

  3. Maak het uw gasten meteen naar hun zin Neem de jassen aan, geef gasten even de tijd om zich op te frissen of meteen door te lopen naar de feestzaal. Biedt een glaasje bubbels aan (zorg ook altijd voor non-alcoholisch bubbels). Wijs gasten een plek aan, of begeleid ze naar de juiste zaal. 
jumbo
logo Universiteit Rotterdam
logo rabobank
bohn stafleu van loghum logo

Bel ons nu:       055 - 763 04 76