3 tips voor een gastvrij ontvangst

Gastvrij en positief uw gasten ontvangen

3 tips voor een warm welkom van uw gasten

 1. Zorg dat de locatie makkelijk te vinden is.

  Elke locatie is uniek, wees gastvrij. Zorg voor een heldere bewegwijzering aangenomen dat uw gasten met de auto komen. En laat daarnaast uw gasten door een ontwapenend typetje hartelijk welkom heten. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Gasten zijn vaak wat onzeker wanneer zij op een nieuwe plek arriveren. Soms zijn er meerdere feestzalen en er is niets vervelender wanneer de gasten verkeerd lopen, of lopen te dwalen. Samengevat: denk na over welke beleving u aan uw gasten wilt geven bij de entree.

 2. Zorg voor aankleding buiten

  Het moet direct duidelijk zijn dat het leuk gaat worden. Zorg buiten voor een leuke aankleding. Met kaarsen, ballonnen, rode loper etc met de bedoeling uw gasten hartelijk te verwelkomen. Waardoor de toon meteen is gezet. Een acteur kan hier in het bijzonder een belangrijke rol vervullen.

 3. Wees gastvrij: maak het uw gasten meteen naar hun zin

  Neem de jassen aan, geef gasten even de tijd om zich op te frissen of meteen door te lopen naar de feestzaal. Biedt een glaasje bubbels aan (zorg ook altijd voor non-alcoholisch bubbels). Wijs gasten een plek aan, of begeleid ze naar de juiste zaal.

  U kunt afhankelijk van uw budget en bedrijfsgrootte bekijken of u alles zelf wilt organiseren, het intern wilt uitbesteden aan een bepaalde afdeling. U kunt echter ook gebruik maken van de de organisatie talenten binnen uw eigen bedrijf. Wellicht heeft u al een locatie op het oog, deze feestlocaties kunnen met hun expertise ook vaak goed meedenken. Tot slot kunt u natuurlijk ook gebruik maken van een gespecialiseerd evenementen bureau. Topacteurs werkt samen met zowel evenementenbureaus, locaties als bedrijven en organisaties die het personeelsfeest zelf organiseren. Wij maken geen onderscheid en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende brainstorm.

Maak direct uw afspraak>>

Leave a Reply